Garagerenovering – hos oss får du allt du behöver

En garagerenovering innebär mängder av olika uppgifter. Varje nytt projekt börjar vi alltid med att bestämma vilka åtgärder vi måste ta för att slutföra vårt jobb. En noggrann tillståndsbedömning ger oss möjligheten att redogöra för projektets tidsåtgång samt planera inför samtliga steg vi måste ta för ett perfekt resultat.

Vi erbjuder totalentreprenad, men utför även endast vissa delar av ditt renoveringsprojekt om så önskas. Det är kunden som bestämmer hur stor del av arbetet ska anförtros oss.

För oss är det viktigt att förstå dina förväntningar och därför är det bra om vi är med redan från första början när du startar den grundliga planeringen av din garagerenovering. Boka gärna ett möte med oss och låt oss diskutera alla steg med dig.

Vi är ivriga att få reda på dina planer och vill gärna vara med i dem! Kontakta oss! 

Våra tjänster

Samtliga garage är byggda av betong, ett byggnadsmaterial som i många fall anses tidlöst.

Vi ser till att garagekonstruktionen får det skydd som krävs så att kunden får ett långsiktigt fungerande garageutrymme.

Garaget utsätts för olika former av belastning som exempelvis koldioxid, klorider, frost eller annan kemisk eller mekanisk belastning. Med vårt rätta underhåll kan konstruktionens livslängd förlängas.

Med hjälp av vår kunskap, långa erfarenhet och skickliga medarbetare ser vi till att du får en skräddarsydd garagerenovering som du är nöjd med.

Vi kan hjälpa till med följande:

  • Korrosionsskydd
  • Tunnputs
  • Målning
  • Impregnering
  • Olika typer av ytbeläggningar anpassade för olika miljöer

Vi har färdiga förslag på helhetslösningar för olika typer av konstruktioner till exempel för parkeringshus, garage och balkonger. Samtidigt vet vi att varje kund och varje garageutrymme är olikt det andra. Därför skräddarsyr vi gärna en lösning så att den passar just dig, dina behov och önskemål.

Vi ser fram emot att få höra från just dig.