Renovera garage – inte alltid den lättaste uppgiften

Att renovera ett garageutrymme är inte alltid den lättaste uppgiften. I många fall innebär en renovering att avlägsna våtskador eller förhindra nedbrytning av den befintliga konstruktionen. Vår tanke är att leverera vita rena ytor som är väl belysta och sköna att använda sig av.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet av att projektera och renovera garage i alla storlekar. Vi engagerar oss gärna i ditt projekt från allra första början till dess slutskede.

Du kan vända dig till oss om du behöver:

  • Förarbete och projektering inför det kommande projektet,
  • Betonggjutning / betongreparationer av garaget
  • Målning och efterbearbetning.

Förarbete

Innan vi börjar med själva garagerenoveringen utför vi alltid ett noggrant förarbete som inkluderar en detaljerad tillståndsbedömning av garagekonstruktionen. Vi gör detta för att vara införstådda med de förutsättningar vi kommer att jobba utifrån. En annan orsak är att vi också behöver säkerställa själva renoveringen för att undvika skador eller onödiga belastningar.

Tillståndsbedömningen är viktig

Hur ser ditt garage ut? Behöver vi utföra en vattenavrinning för att säkerställa konstruktionen eller kan vi påbörja betonggjutningen direkt? Ja, varje uppdrag är olikt det andra, därför ser vi till att kontrollera garagets helhetsskick. En grundlig tillståndsbedömning leder oss till ett väl planerat arbete med ett lyckat resultat.

Slutfasen, hur ser den ut?

Vi utför vårt arbete snabbt och kontrollerar resultaten ordentlig innan vi börjar med slutfasen. Vi utreder behov av eventuella tätskikt och lösningar för förstärkta slitskikt då detta är viktigt för garageytor som utsätts för hård daglig belastning. Vi avslutar vårt arbete med att måla garaget då betonggolven bearbetas flera gånger för att skapa det bästa klotterskyddet.

Har du frågor till oss är du välkommen att skriva ett mejl eller ringa. Låt oss diskutera din garagerenovering! Vi ser fram emot att höra från dig.