Om oss

Cemco Tätskikt

Bor du i Stockholm och behöver renovera ditt garage bör du bekanta dig med våra tjänster. Tack vare flerårig erfarenhet och många kunniga medarbetare kan vi idag säga att vi står för fläckfria lösningar inom garagerenovering.

Vi vet att vatten och fukt oftast orsakar skador inom garageutrymmen. Vi bekämpar deras förödande effekter genom hållbara tätningar och ett väl utfört arbete. Att endast använda det bästa materialet är ett måste för oss, oavsett vilken typ av renovering det gäller. Detta i kombination med vår erfarenhet och skicklighet, har lett till många nöjda kunder och alltid ett garanterat bra resultat.

Vi erbjuder effektiva, tillförlitliga helhetslösningar för din garagerenovering. Inga vattenskador eller läckage skrämmer oss. Boka ett möte så får du se själv!

Scandia Bygg

Vi är ett företag med lång erfarenhet av att ta fram lösningar på problem orsakade av vattenskador och läckage. Bor du i Stockholmsområdet kommer vi med all säkerhet att kunna hjälpa dig.

Vår största ambition är att skräddarsy varje uppdrag efter kundens önskemål och behov. Vi tar även hänsyn till själva objektet och dess specifika krav. Vi renoverar tak, balkong, terrass, garage och innergårdar på ett effektivt och hållbart sätt. Att vi använder oss av förstklassiga material garanterar dig att din renovering kommer att hålla en längre tid. Tack vare vårt kunniga medarbetarteam och vår stora ambition att nå fläckfria slutresultat har vi idag slutfört hundratals olika jobb. Vi är stolta över vår referenslista och visar gärna upp den för dig.

Låt oss planera din renovering tillsammans. Ring oss så att vi kan hjälpa till redan från början.